30 ноември 2010

Ревю: Plantronics K100 комплект за кола




Plantronics K100 е "свободни ръце" Bluetooth спийкърфон с възможност за монтиране по няколко начина на сенника на колата.
К100 се свързва към мобилното устройство чрез Bluetooth и предлага възможност за успоредно излъчване на FM радио в превозното средство. Това позволява на потребителя да пренасочи мултимедията към звуковата система на превозно средство, като при обаждане може да го управлява също отново през звуковата система на колата. В K100 има вграден високоговорител с контрол на звука за употреба без FM радиото.
Инсталирането и свързването са опростени, първо заредете K100 с включените в комплекта Micro USB кабел или 12V адаптер за кола, след това натиснете големия централен бутон и задръжте докато гласовото съобщение не каже "power on". Следвайте гласовите указания докато свързването е завършено. Устройството има също така два други бутони и едно голямо колело за управление. Левият бутон е за FM честотата на предавателя, десния бутон е за включване/изключване на звука на микрофона.
Управлението е лесно, като за да започнете или да отговарите на повикване натиснете веднъж големия централен бутон. Натиснете бутона отново и разговорът ще приключи. FM бутонa позволява да променяте честотата и да намерите отворен канал на FM радио. Когато устройството е включено, на всеки няколко секунди мига син светлинен индикатор. Ако К-100 не може да открие сдвоено устройство за 90 минути, той ще се изключи автоматично за запазване на батерията. Батерията издържа до 2,5 часа време за разговори, като на теста живота и беше по-дълъг. Качеството на звука е много добро, особено чрез радиото на колата. Потребителите по форумите пишат за леко приглушен звук на микрофона, но за сметка на това премахването на фоновия шум е много добро.
В K100 е тънко и леко устройство, с черно матово покритие, бутоните са бляскави и бутона за контрол на звука е с лек гланц.

Като цяло едно страхотно устройство, което да добавите в комплекта Ви за пътуване или да използвате всеки ден в превозно средство.


Няма коментари:

Публикуване на коментар